Nordby skole

Nordby.Skole@as.kommune.no
Rektor: Anne-Karin Gusrud  Bjerke

Om Nordby skole

Nordby skole ligger i landlige omgivelser med god tilgang på fine uteområder nord i Ås kommune.

Skogen, akebakken, idrettsplassen, fotballbanen og lysløypa er våre nærmeste naboer og gir oss gode aktivitetsmuligheter. Stor svømmehall og gymsal deler vi med ungdomsskolen som ligger rett ved siden av. Vi er en skole i vekst som i dag har 300 elever fordelt på 14 klasser.

Nordby er en PALS-skole, der vi har fokus på positiv adferd, støttende læringsmiljø og samhandling. I tillegg medvirker elevene på en positiv måte ved å delta i trivselslederprogrammet. SFO og skole samarbeider tett med felles møter, plandager og kurs. Det er også et godt samarbeid med skolens foresatte.

Tips en venn Skriv ut

Kommunevåpen forside dyp rød

Åpningstid i SFO Nordby

Åpningstiden for Nordby SFO blir fra og med 01.08.2016 kl. 07.15 - 16.45.
oppadweb logo

Informasjon om foreldreweb, mobilskole og melding av fravær

Nå er muligheten på plass for at dere som foreldre kan logge på og få innsyn i Oppad Foreldreweb.
Illustrasjon regler

Informasjon til foreldre - rettigheter og plikter i grunnskolen

Dersom du lurer på hvilke rettigheter du har forelder i skolen finner du en link til Utdanningsdirektoratet her.