Nordby skole

Nordby.Skole@as.kommune.no
Rektor: Anne-Karin Gusrud  Bjerke

Om Nordby skole

Nordby skole ligger i landlige omgivelser med god tilgang på fine uteområder nord i Ås kommune.

Skogen, akebakken, idrettsplassen, fotballbanen og lysløypa er våre nærmeste naboer og gir oss gode aktivitetsmuligheter. Stor svømmehall og gymsal deler vi med ungdomsskolen som ligger rett ved siden av. Vi er en skole i vekst som i dag har 300 elever fordelt på 14 klasser.

Nordby er en PALS-skole, der vi har fokus på positiv adferd, støttende læringsmiljø og samhandling. I tillegg medvirker elevene på en positiv måte ved å delta i trivselslederprogrammet. SFO og skole samarbeider tett med felles møter, plandager og kurs. Det er også et godt samarbeid med skolens foresatte.

Tips en venn Skriv ut

nullmobbing stor logo

Nullmobbing.no

Informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter.
Barn- og unges kommunestyremøte 21.11.2016

Framtidas politikere er sikret!

Ordfører Ola Nordal var sikker i sin sak etter å ha gjennomført Barn og unges kommunestyremøte i dag. Han var imponert over elevenes innsats.
Kommunevåpen forside dyp rød

Åpningstid i SFO Nordby

Åpningstiden for Nordby SFO blir fra og med 01.08.2016 kl. 07.15 - 16.45.