icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Hjem   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Nordby skole   ›   Aktuelt
oppadweb logo

oppadweb logo

Informasjon om foreldreweb, mobilskole og melding av fravær

Nå er muligheten på plass for at dere som foreldre kan logge på og få innsyn i Oppad Foreldreweb.

Tips en venn Skriv ut

Ved innlogging vil dere få tilgang til en del informasjon om barnet/barna dere har ved skolen:
Kontaktinformasjonen vi har registrert på dere og barnet. Noe av dette får dere selv direkte adgang til å legge inn/korrigere gjennom løsningen, og det er viktig at dere oppdaterer kontaktinformasjonen dersom det skulle bli endringer.
Registrerte merknader ført av lærere, og eventuelt vurderingsnotater.
Registrert fravær (registreres av lærerne innen mandag kl. 08.00 for foregående uke).
Følgende nettadresse benyttes og lenken er også tilgjengelig fra skolens nettside:

https://web.as.kommune.no/teacherweb

I første skjermbilde som dukker opp velger du påloggingsmetode ID-porten.
I neste skjermbilde velger du etter fritt valg en av fire mulige løsninger etter egen preferanse. De fleste vil muligens velge Min-ID, ettersom det er en tjeneste i vanlig bruk i forbindelse med flere offentlige tjenester (f.eks. i forbindelse med selvangivelse, eller Bank-ID). Vi har dessverre ikke mulighet til å gi brukerstøtte i forhold til selve innloggingsløsningen. Den driftes av Difi (Direktoratet for forvaltning og IKT), og de har lagt inn en veiledning du finner på innloggingssiden (”Slik skaffer du deg elektronisk ID”). Her er det også lagt inn telefonnummer og kontaktskjema til brukerstøtte. Unntak som gjør at det kan være nødvendig å kontakte oss er dersom du har ”gjort alt rett” i forhold til den løsningen du har valgt, og blir godkjent gjennom den, men likevel ikke får tilgang til det du skal se i Oppad. Meld da fra til skolen, med så god beskrivelse av problemet og evt. feilmeldinger som mulig.
NB! Dette er en ny tjeneste fra Oppad, og vi er en av de aller første kommunene i landet til å ta i bruk denne. Selv om løsningen har vært gjenstand for grundig testing, så oppfordrer vi til å ta kontakt så raskt som mulig hvis dere skulle oppdage feil.
Elevene vil også ha tilgang gjennom samme adresse. De skal velge Feide som påloggingsmetode. Dette er de brukes også i forhold til læringsplattformen itslearning.