Grønn festival i Ås - Grønn PechaKucha på Vitenparken

Se nettsiden og facebook for detaljert program og tider.

Grønn Festival er et årlig arrangement som går av stabelen i Ås sentrum i august eller september. Festivalen koordineres av Miljøpartiet de Grønne Ås i samarbeid med lokale organisasjoner, studentforeninger og bedrifter. I 2019 arrangeres festivalen 30. august – 1.september i Ås sentrum og på Campus Ås.

Årets miljøarrangement i Ås er for alle som interesserte i lokalt engasjement, sosial og økologisk bærekraft, grønn filosofi og livsstil. Det blir blant annet politisk debatt, foredrag, konsert, markedsdag, kinofremvisning og aktiviteter for barna.

Grønn Festival er for innbyggerne i Ås, studentene ved NMBU, hele familien – og alle som vil følge med på hva som skjer i Ås og Follo. Festivalen er ment som et møtested for alle med interesse for bærekraft fra et lokalt perspektiv, og skal gi rom for et bredt spekter av meninger og interesser. Festivalen er et initiativ for å gi besøkende inspirasjon til å utvikle en grønnere hverdag ved å kunne orientere seg i en del av tilbudene som finnes i Ås og omegn. Dette har blitt en årlig tradisjon som stadig trekker flere mennesker til Ås sentrum.

: Vitenparken
Tid: fredag 30. august 19:00
Annet
https://gronnfestivaliaas.wordpress.com/